Spisestuen/Entre

Åbent Hus.

I weekenden her i uge 12, har Thomas og jeg været tilbage i den blå lejlighed. Det var helt vild dejligt at være tilbage igen. Nu blev vi jo færdige med lejligheden heeelt tilbage i november måned, så det var lækkert at være tilbage igen. Det synes Bella også det var 😀


Selve åbent hus arrangementer blev holdt nøjagtig dette sted, hvor vi hver uge blev bedømt af dommerne og fik en sludder for en sladder med Puk, mellem optagelserne. Dejlig kvinde! – hun kunne sagtens få os til at smile, selv efter en masse hårde dage, hvor smilet måske ikke var det man tænkte så meget over.

Os 4 par

Os 4 par

……men pyt, der var jo åbent hus i lørdags, og der var omkring de 4000 mennesker, som kom forbi for at møde os og det vi havde lavet indenfor. Det var utroligt rørende, at det var noget folk ville bruge deres lørdag på! Der var virkelig mange utrolige søde mennesker, og utrolig mange virkelig dejlige ord!
Det var et meget frisk vejr udenfor, og med det menes der, at der var bid hamrene kold udenfor, da vi startede kl. 09.00 om morgenen. Lige fra start, så tænkte man; “Okay, der er virkelig lang tid til, at klokken bliver 16.00!” – men det kom man hurtigt helt fra igen, fordi de personer, der kom ud for at snakke bagefter, havde virkelig mange komplimenter omkring os og vores arbejde. Eksempler på de bedste kommentar, der virkelig betød meget for os:

“Jeres lejlighed er virkelig god på TV, men når man ser den i virkligheden, så er den bare meget ægte at være i. På den måde, at det føles som et hjem. Rigtig flot arbejde”

“Man fik helt lyst til at sætte sig ned og slappe af, når man kom ind i Jeres lejlighed, der var så rart at være”

“I Jeres lejlighed, der følte man sig helt hjemme, det var virkelig rart”

“I Jeres lejlighed, var der den der varme, som hører til et rigtig hyggeligt hjem”

….og mange andre virkelig positive ting. Hele dagen fik vi kun ros fra folk. Det var helt overvældende på en dejlig måde, som vi ikke kan takke for meget for. Tusinde, tusinde, tusinde tak!
screen-shot-2018-03-25-at-22-05-59

Bella var jo selvfølgelig også med til åbent hus, og hun var så fantastisk god til det! Hun sad tålmodigt sammen med os hele dagen, og hilste på alle de dejlige mennesker. Hun siger jo aldrig nej tak til nusning, der ligner hun sine fædre. 😀
Der har så jo også folk, som kom, fordi de var rigtig Bella fans, hvilket vi godt kunne forstå, vi er også kæmpe Bella-fans! Hun er jo den største del af vores hverdag, og det bliver lige så meget hendes hjem, hvis vi er så heldige at vinde lejligheden. Hvilket også er en af grundene til hun skulle med hertil.


Det hyppigste spørgsmål vi fik fra forskellige folk var:

“Er I parate til at flytte fra Jylland, hvis I vinder?”
Det vil passe så perfekt, hvis vi vinder lejligheden, da Thomas har søgt ind på Pædagoguddannelsen på Professionshøjskolen Absalon, ved Trekroner, lige udenfor Hedehusene, en dejlig cykeltur fra lejligheden, mens Mike har søgt ind på KADK, inde i København, hvor han vil studere til Indretningsdesigner.


Igen tusinde tak for en utrolig dejlig lørdag til Jer alle sammen, tak til de andre par for en hyggelig weekend, det var virkelig godt at se Jer alle sammen igen! 😀
Så var det også rigtig godt at se Bente og Michael og Andrea og Mads igen, tak fordi I kom! Så var det selvfølglig også dejligt at se Silvan folket igen! Og tusinde tak for gaverne fra Silvan og Bente og Michael!
screen-shot-2018-03-25-at-22-39-08


Søndag formiddag inden vi tog hjem, sluttede vi den af med en kop kaffe på altanen, det er jo måske sidste gang, vi gør det, eller den næste ud af mange gange!

TAK TAK TAK TAK TAK IGEN!

TAK TAK TAK TAK TAK IGEN!

HUSK AT SE MED PÅ TIRSDAG PÅ TV2, KL. 20, HVOR VI LAVER DET EKSTRA VÆRELSE! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spisestuen/Entre