Bellas fodrestation

Spisestuen/Entre

I denne uge, var det så 2 rum i vores tilfælde, det var nemlig spisestuen og entreen.


Spisestuen og Entreen

Spisestuen og Entreen


Så blev køkkenalrummet endnu mere færdigt, hvor er det dejligt. Nu er det også første gang vi kan gå rundt i hele lejligheden, uden at skulle gå igennem noget murbrokker og arbejdsplads. Man kunne gå helt uden strømper, hvis det var det man ville. Det var skønt.

Nu hvor vi har lidt flere penge at lege med efter køkkenet, var vi i Antikbutikken i Høje Taastrup og købe vildt lækre teaktræsstole med sort læderbetræk og teaktræsskænk til lidt opbevaring. Vi har jo fået vores store flotte hjemmebragte spisebord med fra Randers. Vi elsker, elsker, elsker hvordan spisebordet kommer til sin ret i spisestueområdet i det kæmpe køkkenalrum. Så kan vi sagtens invitere familie og venner over, nu er der nemlig plads til os alle sammen! 😀

Den grønne farve fra køkkenet, fortsætter selvfølgelig resten af vejen på væggen, og i hjørnet har vi valgt at hænge en gyngestol op, som vi på skift kan sidde i og underholde den anden i køkkenet. Mike når Thomas laver mad og Thomas når Mike rydder op bagefter. Ved siden af, har vi bygget en kæmpe stilren plantekasse, hvor der er en helt jungle i. Så er Thomas’ elskede LED-skinne også med derunder, som skal lyse i hvid! 😉
Så er det elskede sildebenparket selvfølgelig fortsat i begge rum!
I entreen, er der tænkt meget i åbenhed, lys, varme og imødekommenhed. Så derude kører vi fortsat videre med de naturlige farver. Vi har bygget et entremøbel i samme egetræsbordplade, som møblerne på badeværelset og toilette, for at skabe en sammenhæng mellem rummende (find guide her). Så er der kommet en ‘beskidt og pæn’ farve på væggen, som har en højere glans end den hvide farve resten af stederne, da den skal kunne holde til vådt overtøj. Så er der kommet bordarkitektlamper op i loftet, hvilket var en udfordring i sig selv, da gevindende ikke ville som os, med det lykkedes til sidst og er nu helt funktionelle.


Lidt flere billeder.


 Det er meget vigtigt for os at vi laver det meget hjemmeligt for os, at vi gør det gennemført i forhold til vores stil. Vi elsker gamle møbler med historie på bagen. Det er meget svært at bygge noget nyt med god historie alle steder, så derfor vælger vi at købe en masse antikke møbler, så hele spisestuen hænger sammen, selvom køkkenet er af egetræ. Det kommer der en 100% god rød tråd, mellem egetræet og teaktræet senere hen i afsnittene, så glæd Jer! En af de mest hjemmelige ting vi kan tage ind i lejligheden er de grønne planter og som der ses, så er der massere af planter i lejligheden indtil videre og det fortsætter vi selvfølgelig med, dem kan man jo aldrig få for mange af!

…..og HEY! Vi vandt IGEN! Vi vandt sammen med den grønne lejlighed, nemlig Charlotte og Fredrik! Mega fedt at vinde igen! Kæmpe skulderklap! 😀

Dommerne.

I sidste uge feedback var det eneste “det-kan-I-gøre-bedre-næste-gang”, var at der ikke var så meget plads omkring komfuret. Så det vi kunne gøre denne gang, var at sørge for at der er god plads alle steder, ikke presse unødvendige møbler/ting ind alle steder, især nu hvor det meste gulvplads her er gennemgangsområder. Hvilket passer os fint, fordi så kommer det smukke gulv, igen, til sin ret.

Mette Helenas kommentar til Entre/Spisestuen:
“Jeg synes I har klaret Jeres entre helt vildt godt. Jeg synes det giver så god mening med det her fodpanel, der nu er flyttet og gjort til knagerække. Og inde i Jeres spisestue, der synes jeg nu, at hele Jeres indretning, faktisk er meget velfungerende. Den måde I har fået placeret grupperne på, giver rigtig god mening.”

Simons kommentar til Entre/Spisestuen:
“Så synes jeg i Jeres entre og spisestue, at alt jeres grundlæggende arbejde er rigtig, rigtig flot nu. Men jeg synes at Jeres plantekasse står meget rå og rustik, og jeg savner måske en ordentlig finish på den.”

Generelt noget rigtige dejlige ord fra dommerne, dog også med lidt feedback til forbedringer, plantekassen er åbenbart for rå til Simon 😀 Men jaja, det er vel udmærket han synes det! 😀
Alt det grundlæggende håndværk er HELT i top i begge rum, hvilket er imponerende nok, siden vi havde så mange kvadratmeter at gøre med, men det er da kun dejligt!

SE MED IGEN PÅ TIRSDAG, KL. 20.00 PÅ TV2, HVOR VI SKAL LAVE VORES EKSTRA VÆRELSE! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas fodrestation