HOBBYRUM

Castingsprocessen

Det var en meget impulsiv og alligevel meget velovervejet beslutning, som vi tog, da vi tog mod til os og meldte os til nybyggerne på TV2’s hjemmeside.

Vi har fuldt med på alle de 3 forrige sæsoner, lige fra day-one og  frem til nu har vi været / er vi kæmpe store fans af Nybyggerne. Det er et meget vildt inspirerende program og se hvordan man kan tænke så forskelligt, på 4 ellers meget ens råhuse.

Mike har hele tiden, gerne ville melde sig til programmet, men havde alligevel holdt sig tilbage, da man skal melde sig til sammen med sin partner. Han vidste ikke helt om Thomas var med på den. Men fik sig selv overtalt til at få Thomas med på båden, den sidste aften de egentlig søgte folk. Der var nok ca. 4 timer til ansøgningsfristen sluttede. Vi fik taget nogle billeder af os og af vores hjem, efter en lille hurtig oprydning, så der så helt pletfrit ud. 😀
Vi fik besvaret spørgsmålene, nogle bedre og mere detaljeret end andre, vedhæftede billederne og sendte en ansøgning afsted et kvarters tid før deadline og gik i seng med en; “Nu er den da sendt følelse, så nu må det briste eller bære”.
Næste morgen/formiddag får vi en opringning af casterne og de vild rigtig gerne have os til CASTING!! FEDT!! 

De beder os om at lave et moodboard (inspiration-/idé-/drømmetavle), som vi skal have med til Castingen, som der er et billede af herunder:

Hele Moodboardet nybyggerne5

Vi kommer til casting i Aarhus ugen efter og er faktisk til Casting med Bente og Michael, som også er med blandt os 6 par og et andet rart ungt par, som også er fra Randers. 😉

Vi kommer hjem der fra med massere af sommerfugle i maven og er hele tiden spændte om vi kommer med i programmet, hvilket kunne være meget fedt og noget af et eventyr.
Thomas bliver ringet op, på et af de tidspunkter, vi selvfølgelig ikke er samlet og for at vide, at vi er kommet et skridt nærmere på nybyggerdrømmen. FEDT! Han ringede til mig lige efter og fortalte alle de rigtige ord, man virkelig har villet høre. De er nu valgt nogle par, de gerne vil hjem og besøge nu, og se os i vores rette element fordi……..

VI ER VIDERE TIL AT KUNNE BLIVE EN AF DE FIRE NYBYGGERE!! 😀

Følg med hver tirsdag aften kl. 20.00 på TV2.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOBBYRUM