altanerne

Toilet og Garderoberum

I denne uge var det toilet og garderoberum. Hvilket der er helt i orden, da det godt kunne være koldt at gå helevejen ud i en toiletvogn, specielt når mørket kom frem. Vi havde jo valgt at blokere toilettet på badeværelset, da vi gerne vil dele det op. Vi er jo kun os 2 og Bella. Vi er, som det er blevet sagt i hver intro, rigtige afbalanceret i vores forhold. Så man kunne godt gå på toilet mens den anden var gået i bad. Det er der jo ikke nogle grund til, hvis vi kan dele bad og toilet fra hinanden. Vaskerum for sig og lokum for sig.


28537113_10209220286623770_571079483_n

Toilettet:
Vi ville rigtig gerne føre badeværelset 100% med ud på toilettet også, altså, de samme fliser, samme møbel, samme spejl, samme armatur osv. for at få det til at virke som et stort rum. Specielt nu hvor de ligger lige ved siden af hinanden. Så det må gerne ligne at væggen mellem de to rum først er placeret efter der er blevet lagt fliser.
Mike kastede sig ud i fliselægningen, da han lærte lidt fif fra Karem, da han hjalp med badeværelset.
Denne gang har vi taget højde for sokkelfliserne, da vi lavede møblet til vasken, så der er ingen lister på! 😀 – for man lærer jo af fejlene, heldigvis. Også selv om det hele foregik i pressede situationer!

Garderoberummet:
Garderoberummet måske gerne være praktisk, let og åben. Man skal kunne trække vejret derinde, uden at mærke en masse tunge skabe vælte ned oveni en. Der må selvfølgelig genre være massere af grønne planter derinde. 😉
Gulvet fra soveværelset er også ført videre ud i garderoben.
Thomas kære ikke-teakmøbel er nu blevet super skøn og helt enestående. Den har nu fået et helt enestående look. Vi er blevet så glad for den! Den giver en helt perfekt varme til rummet.
Det var med at tænke kreativt mht. tøj og ‘fylde’ i rummet, så det ser meget beboeligt ud. Så det var med at få trøjerne til at fylde så meget som overhovedet muligt. Og der er heldigvis plads til en masse mere tøj.

screen-shot-2018-03-05-at-23-05-26


Dommerne.

Sidste uges feedback var altanerne, og der var ikke så meget mere vi kunne tage med der fra, da det var helt andre arbejdsprocesser. Men vi kan tage med, at vi selv er gode til de håndværksmæssige ting. Dem skal vi jo bare fortsætte med så. Så fliselægning var vi ikke så nervøse for, men nu havde vi jo også fået en guide af Muremester Karem til at gøre det helt perfekt.

Simons kommentar til toilettet og garderoberummet:
“Jamen Mike og Thomas, super flot flisearbejde I har fået lavet på badeværelset, det lå helt jævnt og super flotte sokkelfliser. I har været igennem en helt vild udvikling i de sidste par uger, og det er så fedt at I gør det hele selv nu. Desværre synes jeg at jeres spartel og malerarbejde på jeres gipsvæg bag toilettet, den det haltede helt vild, desværre.”

Mette Helenas kommentar til toilettet og garderoberummet:
“Det super cool walk-in closet I har lavet, der er næsten sådan helt noget showroom over det. I lavet en meget tydelig sammenhæng imellem de forskellige rum og zoner I for indrettet i lejligheden. Måske lige præcis i jeres walk-in closet er I en smule inkontikvente med jeres materialevalg, der opstår mange forskellige træsorter og det er rigtig svær at arbejde med det og få det til at lykkes.
I badeværelset må der gerne være sammenhæng mellem de to, der ligger op og ned af hinanden, som jeres gør. Det giver god mening at vælge de samme fliser, men jeg synes måske I er en lille smule ‘save’. Der er ret meget copy-paste, af jeres store badeværelse til det lille badeværelse.”

DE KUNNE LIDE FLISEARBEJDET, HVOR DEJLIGT! Og hvor er det dejligt at høre, at vi bliver ved med at udvikle os håndværksmæssigt. Gibsvæggen inde bad toilettet viste vi godt, at den haltede. Men vi turde ikke fylde den helt op med 20 cm. bred spartelmasse, da vi frygtede, at den ikke kunne tørre hurtigt nok til at vi ville kunne male den et par gange bagefter. Men pyt. 🙂
Garderoberummet kunne de også godt lide, de synes også den var lys og lækker. Dog alligevel med for mange træsorter. Men det viste vi også godt. Vi troede jo kommoden var af teaktræ, ligesom spejlet og kasserne med efeu. Så det skulle egentlig have været den samme træsort.

SE MED PÅ NÆSTE TIRSDAG KL. 20.00 PÅ TV2, HVOR VI SKAL LAVE KØKKENER! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

altanerne